Cedar Springs

Cedar Springs


Missouri, 2019

DESIGNER:
Rochelle McAvin

PHOTOGRAPHER:
Karen Palmer Photography

The client wanted a bright and clean but welcoming look for her kitchen. We started with a dark island that grounds the space and kept everything bright and focused on the floral back splash tile that my client fell in love with from the start. 

The laundry room is Sherwin Williams Naval and the white cabinets and subway tile keep the look clean and fresh! 

Downstairs in the bar, we freshened up the cabinetry and added a butcher block counter top to cozy up the relaxed space. 

The handrail to the basement originally was a dark and dated wood. We replaced it with a cable rail system that lets the light filter down the steps onto the new textured carpeting. The light, bright space is welcoming and open!


Before and After